Velkommen til Tinas Private Pasningsordning

....stedet hvor børn trives

Traditioner

Fødselsdage:
Vi holder gerne fødselsdag her, men vi kommer også meget gerne på besøg hjemme hos fødselsdagsbarnet, hvis I syntes I har lyst til at få besøg. 
Der vil være sat flag op udenfor fra morgenstunden, og vi vil ligeledes ha' flag på bordet, vi starter med at synge en fødselsdagssang, barnet får en gave fra mig og børnene og derefter spiser vi de lækkerier, som I har medbragt/står med, i dagens anledning.

Cooper 2 Mikas 2  Mathilde 2   Tian 2 Oliver 1
Cooper 2 år  Mikas 2 år Mathilde 2 år Tian 2 år Oliver 1 år

Sommer:
Vi holder fælles sommerafslutning sammen med Jette's Privat Pasningsordning, vi mødes, spiser og hygger alle sammen, børn, forældre, søskende og vi passere med familie.
Vi mødes på legepladsen i Fjellerup, hvor der bliver tændt op i grillen så hver familie kan grille det medbragte kød, mens vi sørget for tilbehør, kaffe, te og kage, alle plejer at hygger sig, da børnene store som små render og leger mens vi voksne snakker, om stort og småt.

Sommer 2018 Sommerhygge 2019 Sommer 2020 
2018 2019 2020

Bedsteforældre dag:
I 2014 holdt vi bedsteforældredag for første gang, det var en rigtig hyggelig dag, som vi har holdt hvert år siden, og jeg har planer om at holde det hvert år fremover, det er så hyggeligt når bedsteforældre og oldeforældre kommer og hygger med os et par timer en fredag formiddag.
Kommer og ser hvor deres barnebarn/oldebarn bliver passet i hverdagen.
Jeg lukker kl. 12 denne dag, når vi har sluttet dagen af med frokost.

Bedstedag 2018 Bedstedag 2019  Bedste 2020
2018 2019 2020

Jul:
I december måned laver vi hemmeligheder, og så får vi risengrød med smørklat og kanelsukker :-)
En eftermiddag inden jul gir jeg kaffe og konfekt (måske en af vores hemmeligheder) vi hygger og får ønsket hinanden en god jul og godt nytår, det er et par hyggelige timer og børnene nyder det, for de har gerne både mor, far og søskende med.
Alt efter alder på børnene, laver vi også julehygge, så som dekorationer, og bager småkager inden jul.

En anden god og hyggelig tradition vi har, er at holde børne-julefrokost, det gør vi sammen med Jette og børnene der, vi får god julemad og synger måske et par julesange.
Vi tager på juletur og ser på juleudsmykning sammen med Charlotte og børnene, denne dag slutter vi gerne af med frokost "ude i byen"

I 2014 havde vi for første gang en fælles julehygge dag, med de andre private her i området, (vi var da 5 private) vi var sammen hele dage, og sluttede af med forældre kaffe, det var en rigtig hyggelig dag, som både store og små nød, vi har været sammen til denne julehygge dag hvert år siden, men vi er ved at være så mange, så vi har måtte dele os i mindre grupper.

 Jul 2018 Julen 2019  Julen 2020
2018 2019 2020

Fastelavn:
Her er de fleste klædt ud, nogle endda så meget at vi næsten ikke kan kende dem, med masker, maling og forskelligt tilbehør.

Der bliver slået katten af tønden, i tønden er der lækkerier, som vi alle nyder godt af, efter sjov og slag på tønden.
Der er også en fastelavnsbolle til at slutte dagen af med.
Det er nogle glade men trætte børn der kommer hjem og skal sove til middag, efter sådan en formiddag.

Fastelavn 2018 Fastelavn 19 Fastelavn 2020
2018 2019 2020

Påske:
Vi maler påskeæg, og pynter op både herhjemme og i byerne, vi har æg hængende ved springvandet i Gislev, i Brugsen i Kværndrup og ved bageren i Ryslinge.

Det sker også at påskeharen kommer forbi, og så er det bare ude at lede, vi er i børneskoven og leder efter æg, der er både store og små æg, nogle i pap og andre af chokolade, efter nogle hyggeligt timer med ægge-jagt og leg, slutter vi dagen af med at spise den medbragte frokost i det fri.

Paske 2018  Paaske 2019 Paske 2020
2018 2019 2020

Skt. Hans:
Vi er så heldige at vi hvert år (når vejret tillader det) bliver inviteret op i børnehaven Solstrålen, på Gislev Friskole, til skt. Hans, der er bål, musik og fællessang, byens præst kommer og holder en fin Børne-båltale for os. Vi slutter dagen af med frokost (og is som er sponsoreret af Gislev Brugs denne dag.)

Skt. hans 2018 Skt. hans 2019 Skt. Hans 2020
2018 2019 2020

H.C. Andersen Festspil:
Sammen med Lottes private pasningsordning i Otterup, har vi igennem nogle år efterhånden aftalt og mødes til det årlige festspil i Odense, 24 små skuespil, på 24 minutter.
Børnene er optaget og meget interesseret i hvad der sker på scenen, skuespillerne går efterfølgende rundt blandt publikummet, og de er så søde til at spille op til fotografering sammen med børnene.
Vi slutter af med at spist vores medbragte madpakker.

HC 2018 HCA 2019 HCA 2020 
2018 2019 2020

Der er sikkert mange flere ting vi gør år efter år, som er en del af vores hverdag, vi griber dagene og mulighederne for at opleve verden, tillige med tryghed, ser på børnegruppen samlet set. 
Syntes det er vigtigt børnene også oplever andre sider af hverdagen, mens de går her, så de på den måde også bliver klar til de nye udfordringer der følger med når man starter i børnehave.