Velkommen til Tinas Private Pasningsordning

....stedet hvor børn trives

Sygdom

Sygdom kan være:

* Feber over 38° (et døgn uden feber før barnet modtages i pasning igen)

* Diarre/opkast (48 timer efter sidste ble/opkast før barnet modtages i pasning igen)

* Alm. børnesygdomme

* Forkølelse/hoste

* Lus (barnet skal være i behandling inden det igen modtages i pasningen)

* Øjenbetændelse
  (skal ha’ været i behandling mindst 1 døgn inden barnet kommer igen)

Alt i alt skal børnene kunne deltage i dagligdagen på lige fod med de andre børn, også selv om der ikke er feber, feberen er ikke eneste tegn på sygdom/utilpashed, og ej afgørende for om man er frisk til dagligdagen.

I private pasning tilbydes der ikke gæste-pleje, derfor er det vigtigt, at baglandet er i orden, eller man selv har mulighed for at passe sit barn i tilfælde af sygdom hos mig.

Dette gør sig også gældende når jeg holder ferie, jeg laver en ferieplan for et halvt år af gangen, så der er god mulighed for at planlægge pasning/ferie for jer som familie.
Jeg holder 3 ugers sommerferie, nogle dage i efteråret og i vinteren, og så er der lukket mellem jul og nytår (falder den 23. december på en arbejdsdag er der lukket) der er også lukket på alle helligdage, grundlovsdag samt dagen efter kr. himmelfart. 

Jeg kan til gengæld tilbyde en stabil passer, der sjældent er syg eller har syge børn, og jeg har pasning til egne børn i tilfælde af sygdom hos dem.

Jeg modtager ikke syge og utilpasse børn i pasningen, dels pga. smitte og fordi, jeg ikke kan give den ekstra omsorg, der er brug for når barnet er syg eller utilpas. Dette er en forældre opgave, at sørge for pasning af eget barn.
Jeg holder mig til sundhedsstyrelsen "sygdomme hos børn" i forhold til hvornår børnene må komme i pasning igen, også selv om egen læge siger noget andet, da der er lige så mange holdninger blandet læger som der er læger til, er jeg nød til at ha ens linjer for alle her, derfor dette valg fra min side af.

Ved sygdom, giv da venligst besked senest kl. 8 om morgenen, den første dag, og igen aftenen FØR barnet kommer igen (senest kl. 20)

Af hensyn til den videre planlægning for de andre børn.