Velkommen til Tinas Private Pasningsordning

....stedet hvor børn trives

Sygdom

Sygdom kan være mange ting:

Alt i alt skal børnene kunne deltage i dagligdagen på lige fod med de andre børn, også selv om der ikke er feber, feber er ikke det eneste tegn på sygdom/utilpashed, og ej afgørende for om man er frisk til hverdagen her.

De oftest sygdoms forløb

  • Feber over 38° (et døgn uden feber før barnet modtages i pasning igen)
  • Diarre/opkast (48 timer efter sidste ble/opkast før barnet modtages i pasning igen)
  • Alm. Børnesygdomme
  • Forkølelse/hoste (er barnet påvirket, holdes det hjemme)
  • Lus (barnet skal være i behandling inden det igen modtages i pasningen)
  • Øjenbetændelse (skal ha’ været i behandling mindst 1 døgn inden barnet kommer igen)
  • Skoldkopper (Alle blærerne skal være tørret ind, og ingen nye i 2 døgn, når barnet kommer igen)
  • Mund/Fod/Hånd syge (alle blærerne skal være tørret ind, inden barnet kommer igen)
  • Halsbetændelse/Lungebetændelse (skal ha’ været i behandling mindst 2 døgn inden barnet kommer igen)

Tillige skal den almene tilstand være i orden.
Jeg modtager ikke syge og utilpasse børn i pasningen, dels pga. smitte og fordi, jeg ikke kan give den ekstra omsorg, der er brug for når barnet er syg eller utilpas. Dette er en forældre opgave, at sørge for pasning af eget barn. Jeg modtager ej heller børn på panodil, eller anden smerte/febernedsættelsen medicin.

Jeg holder mig til sundhedsstyrelsen "sygdomme hos børn" i forhold til hvornår børnene må komme i pasning igen, også selv om egen læge siger noget andet, da der er lige så mange holdninger blandet læger som der er læger til, er jeg nød til at ha ens linjer for alle her, derfor dette valg fra min side af.

Jeg kan til gengæld tilbyde en stabil passer, der sjældent er syg eller har syge børn, og jeg har pasning til egne børn i tilfælde af sygdom hos dem.

I privat pasning tilbydes der ikke gæste-pleje, ved sygdom og ferie, derfor er det vigtigt, at baglandet er i orden, eller man selv har mulighed for at passe sit barn i tilfælde af sygdom hos mig, og når jeg holder ferie.

Jeg laver en ferieplan for et halvt år af gangen, så der er god mulighed for at planlægge pasning/ferie for jer som familie.
Jeg holder 3 ugers sommerferie, og nogle dage i efteråret og i vinteren, derud over, kan der også komme nogle løse dage engang i mellem, alt planlægges i så god tid som muligt og varslet i det omfang det er muligt på ferienplanen.
Her er lukket mellem jul og nytår (23. december – 2. januar begge dage inkl.) der er også lukket på alle helligdage, grundlovsdag samt dagen efter kr. himmelfart. 

Ved sygdom, giv da venligst besked senest kl. 8 om morgenen, den første dag, send gerne en SMS i løbet af natten, hvis I oplever sygdommen allerede der, så skal I ikke tænke på også at skulle ringe til mig, men bare passe jeres guldklump.
Raskmeld barnet igen aftenen FØR barnet kommer igen (senest kl. 20)
Af hensyn til den videre planlægning for resten af gruppen.