Velkommen til Tinas Private Pasningsordning

....stedet hvor børn trives

Pratiske oplysninger

Hvis ikke andet er aftalt forventer jeg gerne børnene er her senest kl. 9.00, af hensyn til ture ud af huset, det er ikke fair over for de børn der er kommet, at vi skal gå en hel formiddag og vente på et barn der så alligevel ikke kommer.

Huskeseddel:

* Bleer (IKKE bukse-bleer og ej heller "stof" bleer)

* Skiftetøj (fra inderst til yderst og efter årstiden)

* 2-3 Sutter

* 2-delt regntøj og gummistøvler (hvis barnet ikke kan gå - så vandtætte "overtræksfutter")

* Overtøj til årstiden

* Fodtøj til årstiden (vandtætte-futter så længe barnet ikke går) og ikke sko med snørre, af hensyn til barnets selvhjulpenhed. Dog er "mine første sko" okay med snørrebånd, da disse sidder bedre/tættere til barnets fod.

* Barnevogn med: Dyne, (evt. pude) godkendt sove-sele, regnslag og fluenet (Med fast elastik-kant)    
Vognen kan stå her til dagligt, men skal tages med hjem i ferierne, i sørger selv for rent sengetøj også udover i ferierne.

* Ulykkesforsikring på barnet (I er selv erstatningspligtige med tøj, ting og sager)

* Sutteflaske og modermælkserstatning (Hvis barnet bruger dette)

* Speciel kost

Om sommeren:
Smør solcreme på hjemmefra hver morgen, på hele kroppen, så skal jeg nok smøre igen senere på dagen.
Husk ligeledes sommer skiftetøj til kassen :-)

Udflugter:
Jeg har et godt og tæt samarbejde med Jettes Private Pasningsordning, Ryslinge. Vi besøger hinanden, i det omfang det er muligt, vi tager på udflugter sammen, både i og udenfor kommunegrænsen.

Vi besøger også Charlottes Private Pasningsordning i Otterup, og mødes med hende, både privat og i det offentlige rum.
Vi besøger også gerne de kommunale dagplejere her i området, i det omfang de ønsker det, og jeg har også et godt samarbejde med andre private pasningsordninger her i området, dem mødes vi med privat, i det offentlige rum og i gymnastiksalen, dette ligger fast en gang om ugen, i den periode hvor skolerne ikke holder ferie, eller selv bruger deres sal, og her er der åbent for forældre der går hjemme med deres barn/børn på barsel eller ej.

Jeg er medlem af foreningen "Privat Børnepasning Fyn" hvor jeg har fået en masse nye kollegaer, dem ses vi også med af og til, og børnene nyder når vi kommer ud og ser noget nyt. Det er lærrigt både for mig og for børnene at mødes med de andre, vi lære og udvilker os alle sammen hele tiden.

Vi tager også gerne på tur ud i det fri og ser/oplever en masse ting både her i byen og andre steder, jeg tager både på tur alene med børnene, men som sagt også gerne sammen med mine kollegaer.

 

Når vi tager på tur, har børnene T-shirts på, så vi kan ses og se hinanden og så er der telefonnummer på, så jeg slipper for at skrive på deres krop.