Velkommen til Tinas Private Pasningsordning

....stedet hvor børn trives

Pratiske oplysninger

Rart at vide:

Hvis ikke andet er aftalt forventer jeg gerne børnene er her senest kl. 9.00, af hensyn til ture ud af huset, det er ikke fair over for de børn der er kommet, at vi skal gå en hel formiddag og vente på et barn der så alligevel ikke kommer.

Huskeseddel:

 • Bleer (IKKE bukse-bleer og ej heller "stof" bleer)
 • Skiftetøj gerne 2 sæt (fra inderst til yderst og efter årstiden) Husk at sende nyt med når I får noget med hjem
 • 3 Sutter, gerne med navn. 
 • 2-delt regntøj og gummistøvler (hvis barnet ikke kan gå - så vandtætte "overtræksfutter")
 • Overtøj til årstiden (Med aftagelig hætte, af sikkerhedshensyn)
 • Fodtøj til årstiden (vandtætte-futter så længe barnet ikke går) og ikke sko med snøre, af hensyn til barnets selvhjulpen-hed. Dog er "mine første sko" okay med snørebånd, da disse sidder bedre/tættere til barnets fod.
 • Barnevogn med: Dyne, (evt. pude) godkendt sove-sele, 2 sæt sengebetræk og lagner, regnslag og fluenet (Med fast elastik-kant)    
  Vognen kan stå her til dagligt, men skal tages med hjem i ferierne (I sørger selv for rent sengetøj hver uge, I får det brugte med hjem hver fredag)
 • Ulykkesforsikring på barnet (I er selv erstatningspligtige med tøj, ting og sager)
 • Sutteflaske og modermælkserstatning (Hvis barnet bruger dette)
 • Speciel kost

Sommeren:
Smør solcreme på hjemmefra hver morgen, på hele kroppen, så skal jeg nok smøre igen senere på dagen.
Husk ligeledes sommer skiftetøj til kassen :-)

Vinteren:
Flyverdragt af hensyn til børnenes selvhjulpen-hed helst kun med 1 lynlås (De små der ikke selv kan tage tøj på, må gerne være med 2 lynlåse)
Varme og vandtætte støvler (af hensyn til børnenes motorik, ønskes der ikke termostøvler)
Trøje, hue og sokker til at sove i, sutsko og så varm hue og hansker til udendørs leg.

Udflugter:
Jeg har et godt samarbejde med de andre ”Private Pasningsordninger” er i området. Vi besøger hinanden, i det omfang det er muligt, vi tager på udflugter sammen, og vi mødes i gymnastiksalen. Gymnastiksalen har vi en fast ugedag, pr. skoleår (det er forskelligt fra år til år) dog med undtagelse i den periode hvor skolerne holder ferie, eller selv bruger deres sal. Der er åbent for forældre der går hjemme med deres barn/børn på barsel eller ej, når vi er i gymnastiksalen.

Vi besøger også Charlottes Private Pasningsordning i Otterup, og mødes med hende, både privat og i det offentlige rum.
Jeg har også et godt samarbejde med andre private pasningsordninger fordelt rundt på Fyn, som jeg får god sparing hos, dejligt at blive klogere og kunne hjælpe hinanden.

Jeg er medlem af foreningen "Privat Børnepasning Fyn" hvor igennem jeg har en del kollegaer, dem ses vi også med af og til, via arrangementer i foreningen, børnene nyder når vi kommer ud og ser noget nyt. Foreningen arrangerer også kurser og foredrag, foredragene er oftest også et tilbud til jer forældre med et barn i privat pasning, i får invitation gennem mig, når der er noget.
Det er lærerigt både for mig og for børnene at mødes med de andre, vi lære og udvikler os alle sammen hele tiden.

Vi tager også gerne på tur ud i det fri og ser/oplever en masse ting både her i byen og andre steder, jeg tager både på tur alene med børnene, men som sagt også sammen med mine kollegaer.

Alle 2015 87

Når vi tager på tur, har børnene T-shirts på, så vi kan ses og genkende hinanden og så er der telefonnummer på, så jeg slipper for at skrive på deres krop.